Jelovnik chefa Marija Curića je treću godinu za redom potvrdio Michelinovu zvjezdicu, dok je restoran 360 prema Gault Millau Hrvatske 2020, sa 17,5 bodova i 4 toke odnio titulu najboljeg restorana u Hrvatskoj. Nakon epidemije ponosno najavljuju ponovno otvorenje restorana s određenim novostima.
Restaurant 360 Dubrovnik sa zadovoljstvom najavljuje kako će otvoriti svoja vrata 23.lipnja, u prepoznatljivom stilu fine dining restorana i internacionalno potvrđenoj kvaliteti ponuditi gostima doživljaj naše gastonomski usmjerene kuhinje.
Njihovo radno vrijeme ostaje nepromijenjeno; poslužuju isključivo večeru, od utorka do nedjelje, od 18.30 do 22.30 sati. Ponedjeljkom je restoran zatvoren. Rezervacije se primaju preko rezervacijskog sustava na njihovim web stranicama ili telefonski na broj +385 20 322 222.
-U sezoni 2020. uz elegantnu i ležernu atmosferu restorana te naše terase s pogledom na Porat, kao novost u ponudi, na kuli Sv. Luke otvoriti ćemo pop-up bar. Barmen Ivan Dejanović gostima će nuditi craft koktele, a u ponudi bara i restorana nalazi se i više od 90 vina na čaše, s naglaskom na autohtone hrvatske i regionalne sorte. Za našu vinsku kartu, vodeći vinski magazin svijeta – Wine Spectator, dvaput nam je uručio Best of Award of Excellence (2019. i 2018.) – kazali su iz ovoga restorana.
Jelovnik chefa Marija Curića koji je treću godinu za redom potvrdio Michelinovu zvjezdicu, dok je restoran prema Gault Millau Hrvatske 2020, sa 17,5 bodova i 4 toke odnio titulu najboljeg restorana u Hrvatskoj, u ovoj će sezoni ponuditi više novih jela. Uz nekoliko
signature-dish tanjura iz prethodnih sezona kao što su skuša, romb i golub, ovogodišnji će jelovnik imati i veganske opcije.
-Vjerujući da, bez obzira na neizvjesnost trenutka, samo zajedničkim i koordiniranim radom možemo ostvariti poslovnu dobrobit i potaknuti zadovoljstvo gostiju, otvaranjem našega restorana želimo poslati poruku da je hrana univerzalni jezik koji sve nacije i jezici razumiju, te da su restorani mjesta gdje se susrećemo s dragim ljudima i stvaramo uspomene. U tom duhu, biti će nam zadovoljstvo ugostiti vaše goste i biti dijelom njihovih uspomena – kazali su iz restorana 360 Dubrovnik.
Što kaže chef Marijo Curić o budućnosti fine dininga i objekata poput Restorana 360?
Restaurant 360 Dubrovnik dobitnik Wine Spectator Best of Award of Excellence 2018
Chef Marijo Curić – Michelinova zvjezdica je poticaj i nagrada za cijeli tim