LIFESTYLE
13.08.2019 u 10:39

ROCK'N'VALAMAR OVE SUBOTE - Hladno pivo i Jonathan u kampu Solitudo

Najveći regionalni punk rock bend Hladno pivo i riječki rock sastavJonathan nastupit će na drugom izdanju jednodnevnog rock festivala Rock'n'Valamar, koji se ovegodine održava 17. kolovoza u kampu Solitudo s početkom u 21 sat.


komentara  0

Obilježiti 30 godina glazbene karijere sigurno nije mala stvar, no Hladno pivo jedan je od bendova kojem je to uspjelo prošle godine te su zasluženo jedan od naših najpopularnijih sastava. Značaj Hladnog piva nemoguće je svesti na puku diskografiju koja obuhvaća osam antologijskih studijskih albuma.Od prvijenca „Džinovski“, preko albuma "G.A.D." i "Desetka" stilski su se razvijali,te se to moglo vidjeti na izdanjima "Svijet glamura" i "Dani zatvorenih vrata". Uvijek oštri i nikad ponavljajući uspjeli su punk, kao alternativni žanr, približiti mainstream publici te joj ga učiniti urnebesno zabavnim.

Legendarnom Hladnom Pivu, kao predgrupa, pridružit će se riječka skupina Jonathan koju će itekako vrijediti poslušati. Grupa Jonathan stiže u kamp Solitudo nakon povratka s američke turneje na kojoj su odsvirali čak devet koncerata, od čega su dvije svirke bile na najvećoj svjetskoj showcase konferenciji i festivalu, velikom SXSW-u u Austinu. Dubrovački koncert dolazi kao kruna izuzetno uspješnih mjeseci grupe Jonathan započetih u veljači prošle godine objavom albuma „To Hold“ koji je svoje mjesto našao na svim najvažnijim regionalnim godišnjim top listama.

Svim ljubiteljima rock glazbe Hladno Pivo će pokazati da „nije sve tako sivo“, dok će riječka rock senzacija - Jonathan, za koju je došlo vrijeme da jei Dubrovnik upozna, pokazati kako Jonathan uvijek, ali baš uvijek dobro iznenadi.

Ulaznice za ovaj rock spektakl možete kupiti po cijeni od 80,00 kuna u pretprodaji i 100,00 kuna na dan koncerta u svim Valamarovim hotelima, na recepciji kampa Solitudo te online na Valamar Experience Concierge Internet stranici.

Podsjećamo kako će u četvrtak i nedjelju biti posljednje projekcije filmova u sklopu OPEN AIR CINEMA.U četvrtak, 15. kolovoza svi mališani moći će uživati u projekciji animiranog filma „Prinčeva strana priče“, dok će u nedjelju 18. kolovoza biti projekcija igranog filma nagrađenog Oscarom - „12 godina ropstva“. Projekcije su besplatne s početkom u 21 sat te je svim posjetiteljima osiguran i besplatan parking.KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija