SPORT
20.07.2019 u 21:53

Anđela Violić srebrna u Pragu

Dubrovkinja Anđela Violić, članica Judo kluba Dubrovnik 1966, osvojila je srebro u kategoriji do 70 kilograma prvog dana Europskog juniorskog kupa u Pragu. Natjecanje je započela pobjedom protiv Njemice Mareike Reddig. S dva wazarija dominantno prolazi u četvrt završnicu.


komentara  0

Iako je kroz cijelu borbu s austrijskom predstavnicom Annom-Lennom Schuchter Violić bila dominantnija (2 kazne za Schuchter), borba je ipak otišla u golden score. Nakon 19 sekundi golden scorea Anđela baca wazari i prolazi u polufinale. Tamo efektnim ipponom protiv Ruskinje Aleksandre Askarove osigurava svoje prvo finale na EJU juniorskom touru u karijeri. Tamo je od nje u ovom trenutku bila spremnija (ippon) Slovenka Metka Lobnik. Ovo je bio sjajan povratnički nastup za Violić, koja je na medalju s europskih turnira čekala od lipnja 2018. godine i srebra sa seniorskog Europskog kupa u Beogradu.

EJU juniorski kup u Pragu ove je godine okupio 471 judoku iz 39 država. U ovako brojnoj konkurenciji Hrvatska je sa svojih 9 natjecatelja, od kojih je tek četvero upisalo nastup prvi dan, dospjela na prvo mjesto u ukupnom poretku država nakon prvog dana. Bivša svjetska kadetska prvakinja svijeta Helena Vuković osvojila je pak zlato.


IZVOR:judo.hr

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija