SPORT
20.07.2019 u 13:52

VIDEO: Spektakularna najava obrane naslova, Barakude idu do kraja

Barakude su jučer očekivano slavile protiv Kazahstana rezultatom 21:5 (6:1, 5:1, 5:1, 5:2) i time potvrdile prvo mjesto u skupini. 


komentara  0

- Naravno da sam zadovoljan. Bez obzira na snagu protivnika, bili smo potpuno u utakmici. To sam rekao i igračima prije same utakmice, treba izbjeći eventualne ozljede koje se događaju u situaciji kada ne uđeš 100 posto u ovakav tip utakmice u kojoj smo potpuno dominantni. I naravno, bez prigovora sucima zbog kazni koje se očituju u dijelu turnira koji nam predstoji. Prvi dio turnira smo završili. Mogu čestitati momcima svemu pokazanom do sada. – rekao je izbornik Tucak.

Joković i Šetka u ovoj su utakmici zabilježili najviše odnosno tri pogotka, potom Fatović, Vrlić, Benić, Vukičević, Bušlje, Garcia po dva pogotka te Lončar i Miloš jedan.

Reprezentacija ovom pozicijom preskače igranje osmine finala te se odmah kvalificirala u četvrtfinale koje je na rasporedu 23. srpnja u 08:30 sati po hrvatskom vremenu, najizglednije s reprezentacijom Njemačke.

- Zacrtani plan za prvi dio turnira smo ostvarili. Nakon ove utakmice okrećemo se onome što je ispred nas, prva utakmica četvrtfinala, vjerovatno protiv Njemačke. Željeli smo da imamo tih četiri dana odmora, no tu su treninzi, prijateljske utakmice i to će nam sigurno dobro doći. Sada ćemo izanalizirati Njemačku i pripremiti se za njih. – rekao je Šetka.

- S njima smo odradili zajedničke pripreme u Šibeniku prije odlaska na Svjetsko prvenstvo. Dobra su, čvrsta ekipa. No ako mi budemo pravi vjerujemo u pobjedu. Nadamo se da ćemo uspjeti proći u polufinale. – zaključio je Lončar.

Izbornik Tucak unatoč tri dana odmora od službenih utakmica u Koreji ne planira odmor.

- Neće biti puno slobodnog vremena. Sutra ujutro je već trening. U nedjelju sam dogovorio sparing s Talijanima, ponedjeljak je već dan prije utakmice. Proletjeti će to brzo. Treba ostati glavama unutra, to je najbitnije. I uvijek ponavljam, čvrsto nogama na tlu. Ali ono što želim je i da smo svjesni svoje snage, da znamo koliko možemo i koliko vrijedimo, tako ćemo pokušat otići do kraja! – najavio je izbornik Tucak.

 


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija