SPORT
19.07.2019 u 13:02

FOTO: Održan ždrijeb 36. Divlje lige

Ždrijeb 36. Prvenstva dubrovačkih kupališta u vaterpolu -  Divlje lige, održan je jutros u Gradu kod spomenika Marinu Držiću.


komentara  0

U kvalifikacijsku skupinu "A" su izvučeni FUN H2O Mlini,Daksa, Batahovina, Lozica, Pasjača Popovići, te Sovrnja Doli, u skupini "B" su Soderini Orašac, Palace, Betula Danče, Komarda i Plaža ispod Petke, dok su u skupini "C" izvučeni Lukovica, Kolorina, Sustjepan Mali muo, Kamen mali i Uvalica. U glavni turnir će se plasirati iz svake skupine po tri momčadi.

Kvalifikacije počinju u utorak, 23. srpnja, a parovi prvog kola su:

FUN H2O Mlini – Daksa, Lozica – Pasjača Popovići (slobodni su u 1. kolu u skupini 'A' Batahovina i Sovrnja Doli), zatim Soderini Orašac – Palace (slobodni u 1. kolu skupine 'B' su Betula Danče, Komarda i Plaža ispod Petke) te Lukovica – Kolorina (slobodni u 1. kolu skupine 'C' su Sustjepan mali muo, Kamen mali i Uvalica).

Kuglice su izvlačili župan Nikola Dobroslavcić, zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić, Mato Milković u ime Dubrovačkih ljetnih igara, vaterpolist Paulo Obradović, povratnik u Juga nakon dvije sezone igranja za grčki Olympiacos, te Vjekoslav Kobeščak trener Juga.


dubrovniknet team / FOTO: Vedran Jerinić

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija