CRNA KRONIKA
03.07.2019 u 11:48

U Trebinju ubijena kćer Božidara Vučurevića - ustrijelio je suprug

U Trebinju je jučer ubijena kćer Božidara Vučurevića, ratnog gradonačelnika Trebinja, protiv kojeg je Županijsko tužiteljstvo u Dubrovniku podiglo u listopadu 2008. optužnicu zbog ratnog zločina protiv civilnog stanovništva dubrovačkog područja i uništavanja kulturnih i povijesnih spomenika između 1991. i 1995. godine. Ljiljanu Ratković (51) na radnom mjestu, u Zavodu za zdravstveno osiguranje, ubio je vlastiti muž Slaviša Ratković, koji je potom poušao izvršiti samoubojstvo, javljaju portali iz BiH.


komentara  0

Dežurni okružni tužitelj iz Trebinja Žarko Milić rekao je kako je suprug ubio svoju suprugu na radnom mjestu, za pultom za kojim je radila, a sve to snimio je video nadzor na objektu, prema kome se vidi i njegov ulazak u objekat, kako prilazi pultu za kojim radi supruga, kako vadi pištolj, a poslije toga se čuje pucnjava.

Nesretna žena preminula na licu mjesta, a njezin suprug potom je pucao sam u sebe te je prevezen najprije u trebinjsku bolnicu, a odatle u Kliničko-bolnički centar u Podgoricu. U životnoj je opasnosti.

 


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija