LIFESTYLE
21.06.2019 u 08:59

STON postaje sve uzbudljivije mjesto za posjetitelje, prepun je neispričanih priča sa zrnom soli

Posjetite Ston! I to u petak, 21. lipnja kada se u njemu odvijaju dva iznimno zanimljiva kulturno turistička projekta: Neispričani Ston i Cum Grano Salis. Važne stonske face iz povijesti predstaviti će vam bogatu baštinu Stona na jedinstveni način u kojemu ćete zasigurno uživati. Neobično i drukčije, informativno i edukativno. Petak, 21. lipanj rezervirajte za odlazak u Ston, priuštite sebi lijepi doživljaj i poslušajte neispričane priče sa zrnom soli!


komentara  0

Neispričani Ston je turističko - kazališni obilazak Stona koji posjetiteljima omogućuje da dožive glavne stonske znamenitosti i upoznaju ključne likove iz njegove povijesti.

Obilazak je temeljen na povijesnim činjenicama, s naglaskom na turbulentno i uzbudljivo razdoblje renesanse, obilazak otkriva i neobične, manje znane
zgode i legende Stona te dobro čuvane tajne njegovih žitelja kroz vjekove.

Mjesto okupljanja biti će ispred stonske Solane u 10 sati, a tura će trajati 120 min. Datumi tura su: 21. lipnja, 20. srpnja te 24. kolovoza 2019., a ulaznice se mogu kupiti na: 

http://www.neispricani-ston.com

Cum grano salis je ambijentalna predstava u čijem je fokusu jedinstveni doživljaj stonske tvrđave Kaštio, kao i povijest, tradicija, kulturna baština i umjetničko stvaralaštvo stonskog područja. Radi se o predstavi koja će spojiti suvremene audio-vizualne tehnologije, interaktivne instalacije, projekcije, svjetlosne i pirotehničke efekte, s glumačkim nastupima u ambijentu tvrđave Kaštio! U predstavi će sudjelovati umjetnici iz Stona i okolice, lokalna kulturno-umjetnička društva, klape i posebni glazbeni gosti.

Predstava "Cum Grano Salis" bit će dvojezična, a izvedbe su također zakazane za 9.30 sati 21. lipnja, 20. srpnja u 21 sat te 24. kolovoza 2019. također u 21 sat.

Ulaznice su dostupne na: 

https://ston-cumgranosalis.com
 


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija