VIJESTI
18.06.2019 u 21:00

RASPISAN NOVI NATJEČAJ Hoće li konačno biti izabran direktor TZ Župe dubrovačke?

 Raspisan je novi natječaj za poziciju čelnog čovjeka Turističke zajednice Župe dubrovačke i to nakon što je početkom mjeseca Ministarstvo turizma naredilo Turističkom vijeću TZ Općine Župe dubrovačke da poništi natječaj kojim je na mjesto direkotra imenovan Antonio Vojvodić, a da se pri izboru novog direkora rukovodi odredbama Pravilnika. 


komentara  0

U samom tekstu natječaja navodi se da je natječaj raspisan za izbor i imenovanje direktora/ice Turističkog ureda Turističke zajednice općine Župa dubrovačka. Potražuje se jedan izvršitelj, na neodređeno, puno radno vrijeme.

Kandidat/kandidatkinja sukladno članku 21. i 23. Zakona o turističkim zajednicama i promicanju hrvatskog turizma, te članku 1. Pravilnika o posebnom uvjetima koje moraju ispunjavati zaposleni u turističkom uredu, kandidat za mjesto direktora/ice mora ispunjavati sljedeće uvjete: završen najmanje preddiplomski stručni ili sveučilišni studij (180 ili 240 ECTS), najmanje godina dana radnog iskustva na poslovima s područja turizma, izrada prijedloga vlastitog programa rada turističke zajednice za narednu kalendarsku godinu, aktivno znanje jednog svjetskog jezika, položen stručni ispit za rad u turističkom uredu, a ako kandidat nema zadovoljen ovaj uvjet, mora ga položiti u roku godine dana od stupanja na rad, poznavanje rada na osobnom računala, te da pravomoćnom sudskom presudom ili rješenjem o prekršaju nema izrečenu mjeru sigurnosti ili zaštitnu mjeru zabrane obavljanja poslova iz područja turizma dok traje mjera.

U tekstu natječaja stoji kako su kandidati dužni priložiti svoj životopis, presliku osobne, dokaz o stručnoj spremi, dokaz o najmanje godinu dana radnog iskustva na poslovima s područja turizma, prijedlog programa rada Turističke zajednice, dokaz o aktivnom poznavanju svjetskog jezika, dokaz o poznavanju rada na računalu, te dokaz da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak odnosno da mu nije izrečena sigurnosna ili zaštitna mjera zabrane obavljanja poslova iz područja turizma, ne starija od tri mjeseca.

Prijave se zaprimaju 15 dana od dana objave natječaja, a o rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni u roku od 8 dana od donošenja Odluke o odabiru kandidata na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice općine Župa Dubrovačka, a navodi se i kako Turističko vijeće zadržava pravo ne izvršiti izbor direktora/ice po raspisanom natječaju te isti poništiti bez posebnog obrazloženja. 

Cijeli tekst natječaja možete pročitati ovdje.


BAŠIĆ: Turistička zajednica nije izuzetak, u Općini Župa dubrovačka se politički kadrovira od njenog osnutka

Marko Miloslavić se očitovao o natječaju za direktora TZ Župe dubrovačke

NEZNANJE ILI POSLUŠNOST? Ministarstvo naredilo novi natječaj za direktora TZ Župe dubrovačke

HDZ-ov Antonio Vojvodić novi je direktor TZ Župa dubrovačka

Tko su kandidati koji su ušli u završni krug izbora za direktora TZ Župa dubrovačka?

Šest kandidata zadovoljava uvjete za direktora TZ Župa dubrovačka


dubrovniknet team

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija