LIFESTYLE
18.06.2019 u 15:59

Sočani pozivaju na Mali festival folklora i baštine u subotu

KUD Sv. Juraj Osojnik poziva sve sugrađane i njihove goste da dođu na Osojnik i poprate male folkloraše koji će nastupiti na 8. Malom festivalu folklora i baštine u subotu, 22. lipnja s početkom u 18:30 sati. 


komentara  0

U ovogodišnjem bogatom programu svak će pronaći ponešto za svoj gušt. Od gostujućih skupina ove godine nastupaju FA "Turopolje" - Velika Gorica, KUD Hrvata "Bodrog" - Bački Monoštor u Vojvodini - Srbija, IFG "Sloga" - Guča Gora pokraj Travnika u BiH, Hrvatska škola u Crnoj Gori iz Kotora - Crna Gora te naša županijska društva: KUD "Stjepan Radić" - Pridvorje, KUD "Marko Marojica" - Župa dubrovačka, Udruga Dubrovački primorski svatovi, KUD "Metković" te domaćin KUD "Sv. Juraj Osojnik".

Osiguran je i prijevoz autobusom JP Libertas, koji kreće s Pila u 17:30 sati, staje na stanicama: Tommy, R.K. Srđ, Nova Mokošica i Stara Mokošica. Povratak je u 21:30 s Osojnika.

Iza programa svi sudionici mogu se okrijepiti i počastiti domaćim proizvodima što su ih spravile vrijedne Salačke. Dođite i podržite ovo čuvanje baštine i običaja.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija