LIFESTYLE
18.06.2019 u 18:29

Župa dubrovačka će gostovati na Konoviziji!

Obzirom na veliku popularnost Konovizije na području cijele Dubrovačko-neretvanske županije praksa nastupa gostujućeg mjesta na Konoviziji nastavit će se i dalje, a nakon Mokošice, koja je probila led, gostujuće mjesto na Konoviziji 2020 doći će iz Župe dubrovačke!


komentara  0

Nakon desetljeća rivaliteta između dvije susjedne općine, Konovizija, koja se i sama u prve dvije godine voljela našaliti na račun susjeda, će pokazati zašto se govori kako Konovizija spaja ljude, te će u najzabavnijem pjevačkom natjecanju na našim prostorima spojiti jedno raspjevano župsko mjesto s jednako tako raspjevanim Konavlima.

Odluku koje će mjesto nastupiti kao gostujuće mjesto, koje podsjećamo nastupa po jednakim pravilima kao i konavoska mjesta, na trećem izdanju Konovizije, te tko će ga predstaviti donijeti će naši dragi prijatelji sa župskog portala – Župa Net.hr. Naime, za razliku od konavoskih mjesta koja se prijavljuju direktno organizatoru Konovizije, o čemu ćemo više detalja objaviti uskoro, Župljani koji bi se htjeli okušati na jedinstvenom spektaklu prijavljivat će se ŽupaNetu koji priprema vrlo zanimljiv odabir mjesta koje će imati čast biti prvo (sigurni smo ne i posljednje) župsko mjesto na Konoviziji, kao i njegova predstavnika.

Uz veliku čast što ćemo imati prilike ugostiti mjesto iz prelijepe Župe dubrovačke, te dobrodošlicu Župi dubrovačkoj u konovizijsku obitelj, i sami s nestrpljenjem iščekujemo tko će nam se to predstaviti na Konoviziji 2020. - piše Toni Čeović, začetnik Konovizije.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija