SPORT
23.05.2019 u 12:04

Prvaci Hrvatske kod župana - slavlje će pričekati, sljedeći je "Final 8"

Vaterpoliste Juga, koji su u nedjelju pobijedili Mladost u Zagrebu i osvojili Prvenstvo Hrvatske, danas je ugostio župan Nikola Dobroslavić. Naši vaterpolisti nemaju vremena za dugi odmor jer uskoro putuju u Hannover na četvrtfinale turnira "LEN Final 8", gdje im je protivnik mađarski prvak Ferencvaroš. Trener Vjeko Kobeščak nada se pobjedi, premda je protivnik jaka momčad.


komentara  0

- Trofeja je dosta, nismo se zasitili. Ova sezona nam je odlična, nije još gotova, možda to možemo još i poboljšati. Osvojili smo Kup i Prvenstvo Hrvatske i nikad se ranije nismo kvalificirali na Final 8. Vrlo je važno da smo što afirmirali neke mlade igrače. Ovo je prva godina realizacije tog plana da uključimo što više mladih. Vjerujemo u naše mlade, vjerujemo u naše trenere i to je princip rada našeg kluba. Dva dana smo se odmorili, krećemo lagano put Hannovera, trebamo podignuti fizičko i psihičko stanje, jer neminovno nakon velikih utakmica dolazi do pražnjenja. Tamo nije i neće biti lako, protivnik u četvrt finalu nam je Ferencvaroš, prvak Mađarske, momčad koja ima sigurno veću širinu od nas, gotovo širinu Pro Recca, ali znali smo pobjeđivati i jače momčadi, probat ćemo, kazao je trener Juga Vjeko Kobeščak.

- Još jednom je bilo veliko zadovoljstvo primiti vaterpoliste Juga., višestruke prvake Hrvatske, već četvrti put zaredom. Dali smo im skromne poklone, ali najvažnije je da pokažemo kkao njima tako i javnosti koliko je važana ovaj uspjeh. Ponekad se stekne dojam da je jednostavno ostvarivati više godina ovakav uspjeh, ali nije nimalo jednostavno, jer svi bi željeli biti prvaci. Uvijek je veliki uspjeh imati talente, kvalitetno vodstvo kluba i trenera jer to je uspjeh svih nas. Zahvaljujem na svemu onome što rade jer time doprinose dobrom imenu kako grada tako i županije, kazao je župan Nikola Dobroslavić.


dubrovniknet team/FOTO: Vedran Jerinić

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija