VIJESTI
20.04.2019 u 10:53

Tko su najbolji učitelji i nastavnici iz naše županije, koje će nagraditi Ministarstvo?

Agencija za odgoj i obrazovanje sastavila je listu najboljih nastavnika, odgojitelja, učitelja i stručnih suradnika iz raznih gradova diljem Hrvatske. Na listi se našlo 516 zaposlenika različitih obrazovnih ustanova, a među njima je pet učitelja i nastavnika iz Dubrovnika te pet iz Metkovića i jedan učitelj iz Ploča. Agencija i Ministarstvo znanosti i obrazovanja nagradit će najbolje u sustavu, koji svojom stručnošću, pedagoškim metodama, uzornim radom i trajnim stručnim usavršavanjem unapređuju nastavni proces poučavanja i odgojno-obrazovni sustav u cjelini.


komentara  0

Na listi su se našli Gordana Rokolj, učiteljica razredne nastave u OŠ Lapad, Sunčica Grego nastavnica klavira u Umjetničkoj školi Luke Sorkočevića, Nike Ljubimir, nastavnica njemačkog jezika te Barbara Di Ceglie, nastavnica španjolskog jezika, obje rade u Turističko-ugostiteljskoj školi i Bojan Lalović, nastavnik fizike u Medicinskoj školi u Dubrovniku.

Metkovska gimnazija može se podičiti s čak četiri nastavnice na ovoj listi. To su nastavnica hrvatskog jezika Ivanka Ujdur, nastavnica engleskog jezika Gordana Nikolić te čak dvije nastavnice matematike Ljubica Jerković i Ljiljana Jelić.

Na listi su još učitelji:glazbene kulture u OŠ don Mihovila Pavlinovića u Metkoviću Sršen Gutić, kao i učitelj tjelesne i zdravstvene kulture u istoj školi Nino Šešelj, ali i nastavnik tjelesne kulture u Srednjoj školi Adrije Kačića Miočića u Pločama Siniša Spremo.

 


K. Fiorović

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija