VIJESTI
20.04.2019 u 10:15

Profesor s lažnom diplomom predavao je i u Privatnoj gimnaziji

Profesor M.M. koji je prekjučer dobio izvanredni otkaz u Pomorsko-tehničkoj školi u Dubrovniku, a zbog lažne diplome, predavao je i u Privatnoj gimnaziji i to fiziku i matematiku. "Osobno cijeli dan ne mogu doći k sebi jer je na mene kao pedagog i predavač ostavio izuzetno dobar dojam. Ali taj čin nikako ne mogu podržati", kaže ravnatelj ove škole Tomislav Franušić.


komentara  0

"Kod nas je došao predavati kao apsolvent, donio je potvrdu i bio je jedini koji se javio na natječaj jer je u Dubrovniku izuzetno teško naći profesora fizike i matematike - prisjetio se ravnatelj Franušić za Jutarnji list.

Rekao je da je kod njih radio nekih godinu i pol dana kao vanjski suradnik te da se kasnije zaposlio u dubrovačkoj Pomorskoj školi nakon što je navodno diplomirao.

"Radi se o izuzetno mladom čovjeku o kojem sam ranije mislio sve najbolje. Ostavljao je dojam stručnog pedagoga, pa i đaci su ga voljeli. Međutim, ako je ovo sve istina, to djelo nikako ne mogu podržati, no ne bih želio dodatno nadolijevati", izjavio je ravnatelj Franušić za Jutarnji list.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija