CRNA KRONIKA
09.04.2019 u 17:17

POKUŠAJ UBOJSTVA U KULI NORINSKOJ Napadač nasrnuo nožem, ovaj mu uzvratio šakama i teško ga ozlijedio

Županijsko državno odvjetništvo u Dubrovniku donijelo je rješenje o provođenju istrage protiv hrvatskog državljanina (1983.) zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstva u pokušaju iz članka 110. Kaznenog zakona u svezi članka 34. KZ-a, te protiv hrvatskog državljanina (1987.) zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo teške tjelesne ozljede iz članka 118. stavak 1. KZ-a. (9. 4. 2019.)


komentara  0

Postoji osnovana sumnja da je prvookrivljenik 27. ožujka 2019. oko 12,40 sati na području općine Kula Norinska, u namjeri da liši života hrvatskog državljanina (1987.), uzeo nož i zamahnuo u smjeru gornjeg djela njegovog tijela, ali ga je oštećenik uspio blokirati držanjem i udarcima u tijelo i glavu.

Osnovano se sumnja da je drugookrivljenik (oštećenik iz prethodno opisanog događaja) na području općine Kula Norinska, u nakani teškog ozljeđivanja hrvatskog državljanina (1983., prvookrivljenik iz prethodno opisanog događaja) zatvorenom ga šakom i nogom udarao u lice te mu nanio tešku tjelesnu ozljedu (prijelom kostiju lijeve strane zida očne šupljine i prijelom kosti donje čeljusti).

Protiv prvookrivljenika  je odlukom suca istrage nadležnog suda određen istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela (čl. 123. st. 1. točke 2. i 3. Zakona o kaznenom postupku) dok se  drugookrivljenik brani sa slobode.


dubrovniknet team/FOTO: Ilustracija

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija