VIJESTI
19.01.2019 u 14:02

Zbog malodobne djece dubrovački branitelj je još uvijek u "provaljenom" stanu u Mokošici

S obzirom na aferu u kojoj je pomoćnik ministra branitelja, Nenad Križić sugerirao vukovarskom ratnom veteranu da provali u stan u Vukovaru te da će Ministarstvo na to zažmiriti, pomoćnik je ubrzo smijenjen. Podsjetilo nas je to na "dubrovački slučaj" o kojima su mediji nekoliko dana brujali. Poslali smo upit u Gradsku upravu što je sa slučajem "provale" u stan u Mokošici. Kazali su kako se branitelj Ivica Buterin još uvijek nalazi u tom stanu u Mokošici, te odgovorili što se planira napraviti po pitanju rješavanja ovoga problema.


komentara  0

Naime, u studenom 2017. godine temeljem anonimne dojave Grad Dubrovnik je saznao za samovlasni čin smetanja posjeda. Hrvatski branitelj i invalid Domovinskog rata Ivica Buterin provalio je i nelegalno se uselio u stan od 66 kvadrata kojega je Grad Dubrovnik ustupio Domu zdravlja za potrebe liječnika pedijatrijske ambulante.

Dubrovački branitelj "provalio" u gradski stan namijenjen pedijatru u Mokošici

Tada nam je odgovoreno kako je Grad Dubrovnik pred nadležnim sudom pokrenuo tužbu za smetanje posjeda, a danas, prema odgovoru Gradske uprave postupak je još uvijek u tijeku pred nadležnim sudom.

Na pitanje što se planira napraviti kako bi se riješio ovaj problem odgovoreno nam je kako s obzirom da se radi o obitelji sa troje malodobne djece nadležni upravni odjel pokušava ishoditi da gospodin Buterin mirnim putem preda ključeve predmetnog stana.

Druga strana provale dubrovačkog branitelja u stan u Mokošici


E. Jelić

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija