KULTURA
11.06.2018 u 11:02

Zaklada "Kultura nova" stiže u Dubrovnik

Zaklada "Kultura nova" organizira predstavljanje svojih javnih poziva u nekoliko gradova u Republici Hrvatskoj između ostalog i u Dubrovniku. Cilj je popularizirati rad zaklade te potaknuti udruge civilnog društva iz Dubrovnika i okolice da se odazovu na javni pozi za financiranje programa u kulturi. Predstavljanje će se održati u četvrtak, 14. lipnja 2018., od 10h do 13h, u prostorima Dubrovačke razvojne agencije DURA d.o.o. (ul. Branitelja Dubrovnika 15).  Ov zaklada u Dubrovniku će predstaviti publikacijeu "Uradimo zajedno. Prakse i tendencije sudioničkoga upravljanja u kulturi u Republici Hrvatskoj" i to 12. lipnja u 18:00 sati u dvorištu Lazareta.


komentara  0

Zakladu "Kultura nova" osnovala je Republika Hrvatska Zakonom o Zakladi "Kultura nova", NN, 90/11, a financira se većinom iz dijela prihoda od igara na sreću i nagradnih igara. Svrha Zaklade je pružanje stručne i financijske podrške organizacijama civilnog društva u Republici Hrvatskoj koje djeluju na području suvremene kulture i umjetnosti. Financijsku podršku Zaklada pruža isključivo putem javnih poziva koji se objavljuju svake godine.

Predstavljanje će se održati u četvrtak, 14. lipnja 2018., od 10h do 13h, u prostorima Dubrovačke razvojne agencije DURA d.o.o. (ul. Branitelja Dubrovnika 15).

Za sva dodatna pitanja stojim na raspolaganju, a više o javnim pozivima možete pronaći na mrežnim stranicama.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija