LIFESTYLE
12.02.2018 u 21:40

VIDEO: Poznati travel bloger "doživio šok" u Dubrovniku

Jedan od najcjenjenijih svjetskih travel bloger Mark Walters jučer je na svom YouTube kanalu Wolters World koji ima više od 300 tisuća pretplatnika objavio snimku pod nazivom "10 stvari koje će vas šokirati o Hrvatskoj", piše Index.hr. Prvo što je naveo su kamene plaže za koje kaže da "bole", strah ga je i ježinaca, a iznenadilo ga je zatim i koliko ljudi može stati unutar dubrovačkih zidina.


komentara  0

Nije mogao vjerovati ni koliko domaćih govori engleski, a prirodnim ljepotama (ali i lijepim ženama) i dalje se ne može načuditi. Također, čini mu se da su Hrvati jako ponosni na svoju nacionalnost, pozitivno je iznenađen turističkom infrastrukturom u Hrvatskoj, a zadovoljan je i cijenama za koje kaže da su puno pristupačnije nego u drugim turističkim zemljama.

Walters je Hrvatsku posjetio nekoliko puta, 2012. je objavio snimku "Pet stvari koje ćete voljeti i mrziti oko posjeta Hrvatskoj", a posljednja snimka u kojoj je opisao što bi turiste kod nas moglo šokirati nastala je na Visu. Na njegovom YouTube kanalu može se pronaći još nekoliko snimki iz Hrvatske, a svaka nova privlači sve više pažnje. Ova posljednja u nepuna 24 sata prikupila je gotovo 200 komentara, piše Index.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija