CRNA KRONIKA
09.01.2018 u 18:51

Krvavi incident na Vojnoviću: istražni zatvor 20-godišnjaku zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda

Zbog postojanja osnovane sumnje da je na štetu 21-godišnjakinje i 22-godišnjaka počinio teško kazneno djelo protiv opće sigurnosti sudac istrage Županijskog suda u Dubrovniku odredio je mjesec dana istražnog zatvora M. Č. (20) iz Mokošice. Mlađi punoljetnik se sumnjiči da je u noći 22. prosinca u jednom dubrovačkom kafiću u Ulici Iva Vojnovića prilikom sukoba bacio veliku staklenu čašu prema većem broju ljudi i pritom pogodio djevojku S.K. (21) nanjevši joj teške ozljede lica.


komentara  0

Tom prilikom krhotine stakla lakše su ozljedile i mladića L.K. (22) koji se nalazio u blizini. Kako doznajemo, mlada Dubrovkinja je zadobila teške ozljede i posjekotine lica, a riječ je o prijelomima desne jagodične kosti i suznog kanala desnog oka. O ozbiljnosti ozljeda dovoljno govori podatak kako je djevojka dobila više od 40 šavova te je na liječenju u dubrovačkoj Općoj bolnici zadržana tjedan dana, a slijedi joj dug oporavak.

Nakon incidenta prema izjavama očevidaca osumnjičeni nije pokazao zanimanje za pružanje pomoći ozlijeđenima već se dao u bijeg, a policija je utvrdila njegov identitet nakon saslušanja više svjedoka. Po završetku kriminalističke istrage mladić je doveden pred Županijski sud gdje mu je određen istražni zatvor u trajanju od trideset dana.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija