CRNA KRONIKA
08.01.2018 u 11:14

METKOVIĆ: Zaplijenjeno 140 grama amfetamina i 194 tablete MDMA-ecstasy

U petak, 5. siječnja u popodnevnim satima, na graničnom prijelazu Metković je kontrolirano vozilo stranih registarskih oznaka kojim je upravljao 36-godišnjak, dok se u svojstvu suvozača nalazio 37-godišnjak. U suradnji s carinskim službenicima kod 37-godišnjaka je pronađeno 140 grama amfetamina i 194 tablete droge MDMA-ecstasy.


komentara  0

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su obojica počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama, te su uz kaznenu prijavu dovedeni pritvorskom nadzorniku, a potom i sucu istrage koji im je odredio istražni zatvor.

Uz ovu zapljenu, tijekom vikenda na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske sedam osoba zatečeno je u posjedu manje količine marihuane i tableta koje se nalaze na popisu droga. Radi se o pet hrvatskih i dva strana državljanina kod kojih je droga pronađena prilikom ulazne granične kontrole na graničnim prijelazima i na području Dubrovnika i Vela Luke. Droga je uz potvrdu oduzeta, a osobe kod kojih je pronađena prekršajno su sankcionirane skladno Zakonu o suzbijanju zlouporabe droga.


dubrovniknet team

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija