LIFESTYLE
07.12.2017 u 10:29

ISPUNILA MU SE VELIKA ŽELJA: Nevio obranio udarce Luke Modrića

Sedmogodišnji Nevio Krešić iz Konavala jedan je od 150 ljudi na svijetu i jedini u Hrvatskoj koji ima Majewski sindrom. Veliki je zaljubljenik u nogomet pa loptu iz ruke ispušta samo kad ide na spavanje. U studiju emisije "Život priča priče", Nove TV Nevio je stigao s loptom, a pred kamerama je zaigrao nogomet s Lukom Modrićem. Spremno je stao na gol i branio udarce hrvatskog nogometaša. Kada su zamijenili strane, Nevio je bio uspješniji. Od Luke je Nevio dobio dres i pohvale za igračko umijeće. 


komentara  0

"Nevio je stvarno fenomenalan. Možete biti ponosni kakvog nogometaša imate", rekao je Luka čiji je dolazak ugodno iznenadio i šokirao cijelu obitelj. Uslijedio je poziv Neviju da sudjeluje na treningu na Maksimiru.

"Nevio, ja znam da si ti jako zauzet dečko i da imaš puno obaveza, ali hrvatska reprezentacija te treba. Treba nam igrač kao što si ti, zato bih te zamolio da pođeš s nama i barem nakratko prisustvuješ našem treningu na Maksimiru. Nama bi to jako puno značilo", rekao je Luka Neviju.

Kako je izgledao susret Nevija, kojem je ispunjena najveća želja na svijetu, i Hrvatske nogometne reprezentacije, pogledajte pogledajte OVDJE.


dubrovniknet team/IZVOR:dnevnik.hr

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija