LIFESTYLE
13.08.2017 u 08:49

VIDEO: s tarace Umjetničke galerije orile su se "cajke" do dugo u noć...poslušajte

Umjetnička galerija ženi sina - sarkastično je komentirao naš sugrađanin video uradak koji je stavio na fb na kojemu se čuju narodnjaci s tarace ustanove koja bi trebala biti najreprezentativnija kulturno umjetnička ustanova Grada. Na istu buku i dron koji je neumorno kružio iznad galerije, ali i obližnjih stanova, požalila se i jedna sugrađanka koja živi u neposrednoj blizini Umjetničke galerije. Ona je dodala i kako su stanari noćima slušali probe za Gospodu Glembajeve na istom tom prostoru, ali da nikome nije palo na pamet buniti se. Možda je stvarno vrijeme da se ispod nekih dosad dopuštenih stvari, podvuče crta..... 


komentara  8

Taraca Umjetničke galerije jest veoma atraktivan i reprezentativan prostor koji je prometno pristupačan, a s kojega puca prekrasan pogled na Grad, Lokrum, more... po prvi put ove godine je korišten i kao scena za festivalsku premijeru. Dubrovnik je ujedno grad koji na listi omiljenih "ženidbenih" odredišta visoko kotira i njegovi atraktivni prostori se mogu dobro unovčiti. 

No, organizatori vjenčanja nedavno su saznali neugodnu vijest iz pojedinih hotelskih kuća čije su vanjske prostore dosad mogli koristiti - nema više nikakvih svadbenih ni inih okupljanja na njihovim taracama, jer se na takav vid zabave koji traje do dugo noć bune njihovi gosti. Poslovna politika visokokategornika čiji gosti za cijenu koju plate žele mir, donijet će ozbiljne probleme agencijama koje se bave organizacijom vjenčanja, pa će oni sve češće morati pribjegavati ovakvim, gradskim prostorima. Dernek kakav su sinoć morali otrpjeti svi stanari, ali i gosti smješteni u blizini ovog elitnog dijela Grada, kako mu volimo tepati, možda je prelio čašu, jer sinoć na taraci nije po prvi put održano svadbeno slavlje. 

Ovaj dio grada jest jedan od najljepših, ali mu glazba koju su sinoć bili prisiljeni slušati svi prolaznici, gosti i domaći zasigurno ne - pripada!


dubrovniknet team/video:fb čitatelji

KOMENTARI / Komentiraj
   
   

polaris 17.08.17 u 13:09
'rvacka kultura, ahahaaa, evo vam slike sa proslave takozvane njuferice gospe Mare u Sinju, I vi bi kao birali muziku, pa ne idu "tri tenora" uz ovo.... https://s18.postimg.org/44fut7lrd/image.jpg

   

macy 17.08.17 u 10:40
Zumbi, po običaju nisi u pravu. Ovi njegovi su meni odnijeli na popravak u CG dva daljinska a televizor i video rekorder su demolirali i ostavili ih u tinelu. A Polaris je samo brao tratinčice. Pa ih sada povraća.

   

zumbo_je_moj_idol 16.08.17 u 15:52
POLARIS je legenda, samo što još nije krenuo o paljenju guma 91. dok su njegovi sunarodnjaci brali maslačke i besplatno odnosili ljudima televizije na popravak u Crnu Goru

   

lincuo 16.08.17 u 11:16
Ima jedan paradoks: oni koji tvrde da "svi MI" potajno slušamo Cecu to su rekli za TV kameru pa više nije tajno, tim "MI" govori za cijeli jedan narod, onda je to već za psihijatriju.Recimo kao da netko kraj Ledove škrinje tvrdi"svi MI jedemo sladoled na štapiću", ili da je netko ispred izbornog mjesta prije par godina tvrdio "svi MI glasamo za osuđenike"!:-D

   

macy 14.08.17 u 22:12
BillyPolaris: Mislim da bi ti više pomogle tablete... za olakšat se...

   

polaris 14.08.17 u 17:29
da privatna gimnazija, ahahaaaa bice vanka sa tom "diplomom" mozes supak obrisat.

   

polaris 13.08.17 u 20:48
I kao zgrazate se.....: Hrvati na koncertu folk dive: Svi mi tajno slušamo Cecu. 'SVI MI TAJNO SLUŠAMO CECU' Reporterka Jutarnjeg bila je u Gospodarskom razstavišcu i pricala s obožavateljima, medu kojima su bili i mnogi Zagrepcani... Svi mi slušamo Cecu, ali potajno,” kaže nam Zagrepcanin u dvadesetim godinama dok ceka u redu za ulazak na koncert koji je popularna srpska pjevacica u subotu održala na ljubljanskom Gospodarskom razstavišcu.

   

kukunama 13.08.17 u 14:41
ovo je bilo dno dna...mene je bilo sram da se to događa u Gradu...seljački dernek s vlaškim turbonarodnjacima i bal primitivaca... sramota za Galeriju, Grad i Ravnatelja...koliko nisko se morate poklonit dinaru?

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme
snjezana_adila
LIFESTYLE
0      16|10|17 u 19:32
Snježana Venier i Adila Hebib - "čovjek, ključ uspjeha u turizmu"
kolona_magistrala_03
LIFESTYLE
1      16|10|17 u 13:25
Kolona na Magistrali poviše grada
LIFESTYLE
1      16|10|17 u 08:39
TAKO SE TO RADI: Klub stranaca prikupio 62 tisuće kuna od prodaje rabljenih stvari
Made_Milicevic_naslovna
LIFESTYLE
0      15|10|17 u 20:02
PREDSTAVLJAMO: Dizajnerica Made Milićević - svaki dan je nova pobjeda
spica_151017_naslovna
LIFESTYLE
0      15|10|17 u 15:30
FOTO: Nedjeljno jutro u Gradu

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija