CRNA KRONIKA
13.08.2017 u 08:40

gorjelo u np mljet
U protekla 24 sata tri požara i tri prometne nesreće

Pune ruke posla ovog vikenda imale su hitne službe u cijeloj županiji. Uz tri prometne nesreće u kojima su ozlijeđene dvije osobe gorjelo je u Babinom polju i u Nacionalnom parku Mljet, te iznad Trpnja na brdu Čašnik. U nastavku pročitajte izvješće centra 112.


komentara  0

U subotu, 12. kolovoza u 11:18 sati ŽC112 Dubrovnik zaprimio je dojavu o prometnoj nesreći na D8 u blizini Rogotinskog mosta. U ovoj nesreći automobil je udario u zaštitnu ogradu te je jedna osoba ozlijeđena.

U 11:47 sati zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći u kojoj je automobil sletio na predjelu ceste za Nova Sela u blizini mjesta Podgrede – Podrujnica. U ovoj nesreći nije bilo povrijeđenih osoba ali vozač nije mogao izaći iz automobila te su mu u pomoć upućeni vatrogasci JVP Metković. 

Još jedna osoba ozlijeđena je u prometnoj nesreći koja se oko 19 sati dogodila na cesti u blizini kolodvora u Pločama. O sva tri događaja izviještene su HMP i policija.

Na traženje Županijske vatrogasne zajednice Centar 112 u 11:26 sati uputio je zahtjev VOS-u za jedan Air tractor zbog gašenja požara na nepristupačnom terenu iznad Trpnja na brdu Čašnik. U gašenje ovog požara uključeno je i 10 vatrogasaca DVD Trpanj i DVD Kuna. Izgorjela površina je 20m2. Gorjela je borova šuma i raslinje. Požar je lokaliziran u 17 sati a na požarištu se dežuralo cijelu noć.

Pripadnici JVP Mljet jučer su oko 11.30 sati brzom intervencijom ugasili požar u Babinom Polju, kojeg je uzrokovao udar groma, no već noćas u 00:32 sati hitne su službe zaprimile žuran poziv zbog požara na otvorenom prostoru kod Goveđara.

Vatra, koja je buknula u Nacionalnom parku Mljet naglo se proširila i zahvatila staru borovu šumu, te su na teren odmah upućene sve raspoložive snage JVP Mljet i djelatnici NP Mljet. Požar je zaustavljen u vrlo kratkom roku i zaokružen cijevima, a opožarena površina iznosi oko 1000 metara četvornih. Zbog velikih naslaga humusa vatrogasci JVP Mljet ostaju do daljnjeg na čuvanju požarista.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme
motorna_pila
C.KRONIKA
0      24|06|18 u 12:22
HOROR NA MLJETU: napad motornom pilom, vozilom na zaštitara?
C.KRONIKA
0      21|06|18 u 17:28
Pretjecao pa "izudarao" pet automobila
plat_nesreca_naslovna
C.KRONIKA
0      19|06|18 u 08:21
PLAT: vozilo sletilo ispod puta
C.KRONIKA
0      18|06|18 u 07:57
DETALJI prometne nesreće u kojoj je poginuo motociklist
C.KRONIKA
0      17|06|18 u 17:26
Kraj Baćine smrtno stradao vozač motocikla u sudaru s dva osobna vozila

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija