VIJESTI
19.06.2017 u 13:40

More pogodno za kupanje na svim plažama

Prema Programu utvrđivanja kakvoće mora na morskim plažama Dubrovačko-neretvanske županije za 2017. godinu, Zavod za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije obavio je drugo redovno ispitivanje mora na 116 plaža u periodu od 5. lipnja do 16. lipnja 2017. godine. Uzorci mora na svim plažama odgovarali su uvjetima Uredbe o kakvoći mora za kupanje (Narodne novine broj 73/08).


komentara  3

Od ukupno 116 plaža, more na 115 plaža ocijenjeno je kao more izvrsne kakvoće, dok je samo na plaži Hotela Park na otoku Korčuli more bilo dobre kakvoće.
Detaljniji podaci dostupni su javnosti na web stranicama Ministarstva zaštite okoliša i energetike i Zavoda za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije. Tako se na adresama http://www.izor.hr/kakvoca/ ili http://www.zzjzdnz.hr/ mogu vidjeti ocjene kakvoće prikazane obojanim kružnim simbolima i to plavim (izvrsna), zelenim (dobra), žutim (zadovoljavajuća) i crvenim (nezadovoljavajuća) na Google maps podlogama, kao i brojne popratne informacije (npr. temperature zraka i mora, slanost, smjer vjetra). Rezultati utvrđivanja kakvoće mora upisuju se u bazu podataka odmah nakon završetka analize.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
   

Dubrovnik-Ljilja 20.06.17 u 12:35
Ovo je do bola manikirano. Ne daj Boze da padne sugaman. Pravi kich plaza.

   

cukun 20.06.17 u 11:07
lokalci su najgori, šire siromaštvo.

   

zumbo_je_moj_idol 19.06.17 u 16:34
Ove i slične vijesti ubuduće samo na engleskom , njemačkom i talijanskom jeziku, ako je baš frka i na korejskom, takodjer trebalo bi uvesti i vijesti o broju slobodnih ležaljki na plažama iz minute u minutu, isto tako obavještavati cjenjene turiste da li ima morskih pasa ,pasa lutalica ili lokalnog stanovništva u bizini plaža

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija