VIJESTI
18.06.2017 u 20:53

Ministar Butković: Zračna luka u Zagreb mora biti otvorena 24 sata

Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture u nedjelju je priopćilo, vezano uz nemogućnost slijetanja zrakoplova Croatia Airlinesa u petak navečer u Međunarodnu zračnu luku Zagreb – Franjo Tuđman, kako zagrebačka Zračna luka u razdoblju od 26. ožujka do 28. listopada ove godine, temeljem Naredbe o vremenu otvorenosti aerodroma, mora biti otvorena svaki dan u tjednu od 0 do 24 sata.


komentara  4

Ministar Oleg Butković u izjavi medijima u subotu istaknuo je kako Zračna luka u Zagrebu mora biti otvorena 24 sata te da je to kršenje naredbe, najavivši da će od Agencije za civilno zrakoplovstvo zatražiti istragu o događaju.

 

Podsjećamo zašto nije sletio, avion, što su rekli iz Croatia airlinesa.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
   

cukun 20.06.17 u 11:06
BillyBob leti samo Zračnim prijevoznikom Hrvatska, nikad nekim tamo Croatia Airlinesom.

   

macy 19.06.17 u 10:16
Fabiola: Da je babi ona stvar, ne bi bila baba... Ako u organizaciji zračne plovidbe ima šupljina, onda ih -ima, i treba ih riješiti. Avioprijevoznik, zbog sigurnosti putnika i imovine, mora iznalaziti optimalna rješenja, što je u ovome slučaju bio Rim (a mogla je biti i Podgorica, zašto ne?). Ovdje su Croatia Airlines i Zračna luka Dubrovnik postupili poštujući sve zakonitosti svoga posla. Tko je pogriješio, nije teško dokučiti, pod uvjetom da doista želimo saznati istinu.

   

fabiola 19.06.17 u 09:57
Da je let bio u 21,10, kao što je do nedavno bio, moglo se sletjeti u Zagreb, jer bi to bilo sve do 23,00. Ne umanjujem time krivicu Zračne luke Franjo Tuđman, ali ima odgovornosti i Croatia Airlinesa. Usrećili su nas s ovim noćnim letovima....

   

barakokula 19.06.17 u 05:04
nisi sposoban da rijesis problem sa Uberom a kamoli ces sa zracnom lukom

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija